БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50 лв
+359 87 826 8274
0 Кошница за пазаруване 0.00 лв
CLOSE

ВАШАТА КОШНИЦА В МОМЕНТА Е ПРАЗНА

Не се колебайте. Разгледайте нашата широка гама от продукти!

Общи условия

Общи условия за ползване на breadandhealth.com

Тези правила и условия („Общи условия“) уреждат използването на този сайт, като регламентират отношенията между „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД и лицата, ползващи онлайн магазина на уебсайт: breadandhealth.com.

Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия, преди да извършите покупка на стока. Чрез отбелязване на отметка пред „Съгласен съм с общите условия и ще ги спазвам безусловно“, при завършване на поръчката, Вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали сте и сте съгласни да бъдете обвързани с тези Общи условия за ползване на сайта и онлайн – магазина. Вашето съгласие с тези Oбщи условия не може да бъде оттеглено с обратна сила, докато е в сила сключен договор за покупка на стоки от онлайн магазина или докато не са изплатени всички дължими суми към „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД.

В случай, че не сте съгласни с Общите условия, моля не използвайте сайта за извършване на покупки. Тези условия могат да бъдат периодично актуализирани или променяни, затова, молим преди всяка покупка да прочетете внимателно актуалната им редакция.

Идентифицирането на потребителя, с цел възпроизвеждане на изявлението му за съгласие с настоящите Общи условия и за извършване на поръчка, се осъществява чрез съхранение в лог –файлове на сървъра на breadandhealth.com, съхранение на IP-адреса на клиента, лични данни, предоставени при регистрация и завършване на поръчката, както и всяка друга информация.
„БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД си запазва правото да променя информацията по този сайт, вкл. – настоящите Общи условия, по всяко време без предварително известяване. Измененията влизат в сила незабавно и стават задължителни за страните от момента на публикуването им.

Страни по тези Общи условия:
„БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД, търговско дружество, надлежно регистрирано според изискванията на българското законодателство, с ЕИК: 202776798, със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, ул. Народен Герой 7А, , наричан по-нататък „Дружеството“, „Ние“ или „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД
и
Всяко физическо или юридическо лице, което се е съгласило с тези Общи условия и ползва сайта за покупка на стоки, наричано по-нататък „Потребител“. Физически лица под 18 години нямат право да използват онлайн магазина за сключване на договори за покупка на стоки. С регистрирането си в сайта Потребителят (физическо лице) декларира, че е пълнолетен (навършил 18 години).

Авторски права
Наименованието breadandhealth.com, лого, корпоративни символи и търговски марки, както и цялото съдържание на сайта, са собственост на Дружеството и/или на неговите партньори и доставчици. Нито една част от този сайт не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма – копирана, разпространявана или ползвана като снимки, текст, графики, услуги, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на Дружеството. Материалите на този сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Дружеството си запазва правото да публикува рекламни банери от всякакъв вид, както и връзки (линкове) от която и да е част от сайта, съобразно действащото българско законодателство.

Потребителят има право да ползва свободно ресурсите на сайта за законни цели, като спазва ограниченията, предвидени в тези Общи условия. Потребителят няма право да използва сайта по начин, който нарушава местен или международен закон и/или правата на други лица. Потребителят няма право да качва или разпространява материали, които съдържат вируси или рекламен софтуер или подобни компютърни кодове, предназначени да увредят права или интереси на трети лица. Ако Потребител сметне, че съобщение, изпратено до него, по какъвто и да е начин от Дружеството, накърнява авторско или друго право, той/тя може да се свърже с Дружеството чрез наличните на сайта данни за контакт, за да може Дружеството да вземе информирано решение.

Ограничаване на отговорността
„БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД не носи отговорност, ако по някаква причина този сайт не е на разположение по всяко време. Достъпът на Потребителя до сайта може да бъде прекратен по всяко време и без задължения за Дружеството. Цялата информация относно предлаганите стоки, вкл. но не само – характеристики, гаранционни условия, начин на употреба и т. н. е предоставена от производителя, респ. – вносителя и/или дистрибутора на конкретната стока, и „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД не носи отговорност при невярна, заблуждаваща или неточна информация. Материалите и услугите в сайта са ограничени само до посочените условия за тях, без да се осигуряват каквито и да е гаранции включително търговски и целеви. Задълженията на „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД по отношение на продуктите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на предоставяните продукти и нищо в този сайт не може да ги промени. „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на сайта.

„БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД не носи отговорност за съдържанието на други сайтове, които могат да бъдат достъпни чрез този сайт. Всички връзки на този сайт са представени само за удобство на Потребителя и Дружеството не препоръчва или одобрява съдържанието на други сайтове. „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД не носи отговорност и не дава гаранции по отношение на компютърни вируси. Потребителят следва да предприеме всички необходими мерки, преди да ползва или сваля информация от този сайт.

„БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД се опитва да представи и визуализира предлаганите стоки и цветове на сайта по възможно най-точен начин, но не може да гарантира, че мониторът на потребителя възпроизвежда цветовете по същия начин.

Запазваме си правото за печатни грешки, промени, промени в цената,промени в срок на промоционални активности и забавяния на доставката и ограничена наличност на склад.

Условия за покупка
Потребителят може да пазарува от сайта като гост или като регистриран потребител. Процедурата по регистрация е напълно доброволна и безплатна. Потребителят следва да попълни всички места, отбелязани като задължителни. След регистрацията Потребителят може по всяко време да променя въведените данни. В случай, че Потребителят предостави неактуални, неверни, непълни или неточни данни, Дружеството не носи отговорност за неточно изпълнение на договора като наред с това има право незабавно и без предизвестие да преустанови поддържането на регистрацията на Потребителя и достъпа до клиентския му профил.

Сключване на договор
Заявката за поръчка на стока се счита за направена с попълване на съответната регистрационна форма, съдържаща данни за получателя, място на доставка, параметри на поръчаната стока, брой, цена и начин на плащане. Заявката се счита за подадена след кликване на бутона: „Поръчка със задължение за плащане”. Това действие има правнообвързваща сила. С подаване на заявката се счита, че Потребителят заявява изричното си съгласие, че приема имейл-потвърждението на поръчката, отправено му от Дружеството, за предоставяне на информация и потвърждение на сключения договор, по смисъла на Закона за защита на потребителите.
Незабавно след поръчката Дружеството изпраща на Потребителя имейл – съобщение, с което потвърждава поръчката или го уведомява за липса на заявената стока.

Договорът за онлайн покупка на стока се счита за сключен само след потвърждение на конкретната поръчка от „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД. С изпращане на потвърждението страните се считат за обвързани от условията, описани в тези общи правила, както и от Закона за защита на потребителите.

Цена и плащане
Всички цени на стоки в сайта са в български лева и не включват разходи за доставка. Дружеството не носи отговорност за различия между тези цени и цените, обявени в други места за продажби на същите стоки.

Дружеството се опитва да проверява непрекъснато, че всички цени, посочени на сайта са точни, без обаче да може да гарантира липсата на грешки. В случай, че бъде открита грешка в цената на поръчана стока, Дружеството ще информира Потребителя възможно най-скоро и ще му даде възможност за препотвърждаване на поръчката на правилната цена или за нейната отмяна.

Ако във Вашата количка има артикули, които се продават на грамаж, то тяхната стойност може да варира спрямо показаната в сайта, в зависимост от точно отмереното количество.

За артикулите, които са в активна промоция не се прилагат допълнителни намаления, промокодове и отстъпки.

Начин на плащане: В заявката за поръчка на стока Потребителят указва избрания от него начин на плащане. Плащането става чрез 1) наложен платеж - заплащане на поръчката при доставка на стоката; или авансово, преди доставката, 2) плащане с дебитна/кредитна карта

1) Наложен платеж:
Обявената стойност на наложения платеж (цената, която следва да заплатите за закупената стока) се заплаща от получателя при доставката на пратката, заедно със стойността на самата доставка.
Всички цени на стоки в сайта включват опаковане. Транспортните разходи се начисляват и плащат отделно.

2) Плащане с карта
Можете да платите със следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, VPAY. Използвайки кредитната си карта, данните, които предоставяте остават защитени, тъй като информацията е SSL-криптирана. Данни и информация, получена при плащане с кредитни и дебитни карти, не се съхранява от нас. Има възможност да се използва функционалността за запазване на карта, като данните на картата, която се запазва се съхраняват в банковата система и breadandhealth.com няма достъп до тях в нито един момент от платежният процес. Плащанията с кредитна или дебитна карта, се извършват съгласно изискванията за плащане с такъв вид средства.
С извършване на поръчката Потребителят потвърждава, че кредитната/дебитната карта, която се използва, е лично негова, или че е бил изрично упълномощен от собственика на кредитната/дебитната карта, за да я използва. Всички притежатели на кредитни/дебитни карти са обект на проверки за потвърждаване и разрешение от издателя на картата. Ако при отказ на издателят на съответната карта отказва да одобри плащането на Дружеството, „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД няма да носи отговорност за забавяне или неизпълнение на доставката.

Доставка
Заявените и потвърдени поръчки се обработват, предават на наш куриер и доставят до Потребителя в избрания в момента на потвърждаването им часови интервал. Потребителят следва да приеме всяко възможно удължаване на времето за доставка, което се дължи на забавяне поради непредвидени обстоятелства извън контрола на Дружеството, в съответствие с предвиденото в съответните разпоредби на Закона за защита на потребителя. Поръчаната стока се доставя в подходяща за вида й опаковка.

В случай, че потребителят не бъде намерен на адреса, посочен в заявката и нашият куриер не може да осъществи доставката според графика, договорът за онлайн продажба се прекратява автоматично и стоката се връща на Дружеството. Когато във връзка с изпълнението по договора Дружеството е направило разноски, Дружеството има право да задържи съответната сума за направените разноски или да изисква тяхното плащане.

„БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД работи със собствени куриери! Ако искате вашата поръчка да бъде изпратена до определено като възможност локация, различна от личен адрес на потребителя - моля маркирайте тази опция преди финализирането на поръчката! Ако държите да го изпратим с куриерска фирма - цената за доставка ще бъде изцяло за ваша сметка по съответната ценова листа на куриерската фирма.

В случай че, Потребителят желае пренасочване на пратката на друг адрес, той следва да заплати допълнителната услуга. При пренасочване на пратката към друг адрес поради предоставен от Потребителя грешен или непълен адрес, допълнителната услуга отново се заплаща.

Рискът от загуба или повреда на стоката преминават върху Потребителя в момента, в който Потребителят или посочено от него трето лице, различно от куриера, приеме Стоката.

Допълнителни детайли за доставките може да откриете в политиката ни за доставки, достъпна от следния линк: Политика за доставки

Рекламация
При несъответствие на получената стока с договора за онлайн продажбата й, Потребителят има право да предяви рекламация по реда описан в политиката ни за връщане и рекламации на стоки, достъпна от следния линк: Политика за връщане и рекламации.

Връщане на стоката
Потребителят има право да се откаже от Договора като върне закупената чрез онлайн продажбата стока. Потребителят посочи причините за отказа си. Отказът от покупката може да бъде направен по реда описан в политиката ни за връщане и рекламации на стоки, достъпна от следния линк: Политика за връщане и рекламации.

„Бисквитки”
Онлайн магазин breadandhealth.com използва т.нар. "бисквитки" (cookies). Бисквитките се използват, за да сме сигурни, че ще получавате най-подходящата информация и най-доброто преживяване. Те помагат да получите персонализирано преживяване при използване на нашите услуги и да ви предоставим по-релевантно съдържание.

Бисквитките са текстови файлове, които могат да запишат на вашето устройство/браузър, когато посещавате сайта. При ваше следващо посещение на сайта, браузърът ще изпрати обратно към уеб сървъра информацията във вече създадените бисквитки.

Чрез използването на нашия уеб сайт, вие се съгласявате, че breadandhealth.com може да запази бисквитки във вашия компютър или мобилно устройство.

Какви бисквитки използваме на нашия уеб сайт:
Задължителни бисквитки
Основните функционалности на сайта ни в по-голямата си част зависят от бисквитките, поставени от нас. Ако забраните тези бисквитки, няма да можете да влезете в профила си в сайта ни, както и да извършвате покупки и други основни функционалности на breadandhealth.com.

Функционални бисквитки
Тези бисквитки се използват за функции като:
- Да можем да запомняме какви настройки в своя профил сте избрали, какви любими продукти сте посочили, какви данни за доставка сте избрали при последната ви поръчка и др.
- Да можем да ви препоръчваме продукти, които отговарят на вашите предпочитания.
- Да събираме и анализираме начина на използването на сайта, за да можем да подобряваме потребителското изживяване и да ползвате още по-лесно и удобно нашия сайт.

Бисквитки от трети страни с аналитични цели
Тези бисквитки помагат за следенето на посещаемостта на нашия сайт, което ни помага да анализираме колко удобно е използването на breadandhealth.com. За целта използваме Google Analytics. Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Информацията в тях е анонимизирана. Целта на тези бисквитки е да можем да следим ефективността на услугата ни и да ги подобряваме. Максималният период, в който пазим аналитичните данни в Google Analytics е 38 месеца.

Бисквитки от трети страни за прецизно таргетиране и рекламни цели
Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат използвани за персонализиране на рекламни кампании през платформите на външни сайтове и услуги. По този начин виждате релевантна за вас информация. Те не съхраняват лични данни и информацията е анонимизирана. Външните рекламни платформи, които използваме са: Facebook ads и Google AdWords.

Изтриване на „бисквитките”
Настройките на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да контролирате в браузъра, който използвате. Моля да имате предвид, че ако ограничите бисквитките, е възможно да не можете да използвате пълните функционалности на breadandhealth.com.

„Бисквитките” и личните данни
Личните данни, които са събрани от „бисквитките”, могат да бъдат използвани единствено за осъществяването на конкретни функции в сайта, свързани със самия потребител. Личните данни са криптирани, за да се предотврати достъпът до тях от неоторизирани лица и не се използват по никакъв начин, освен за целите на предоставяне на пълната функционалност на уеб сайта и при ползване на нашите услуги.
Техническата информация, която събираме въз основа на бисквитките не представлява лични данни по смисъла на Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679 за защита на личните данни), тъй като същата не е в достатъчна степен индивидуализираща. Нейното използване се налага с цел функционирането на уебсайта, събиране на необходима информация, включително изискуема по закон, гарантиране на сигурността на ползвателите на уебсайта, както и за подобряване на услугите, които Ви предоставяме.
Всички бъдещи промени в нашата Политика за бисквитки ще бъдат публикувани на тази страница

Общи разпоредби
Дружеството може да прехвърля своите права и задължения по тези Общи условия и по всеки договор за покупка от онлайн магазина, като в този случай не се освобождава отговорност за изпълнение на задълженията, поети към Потребителя, а приобретателят встъпва като съдлъжник на „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД. Прехвърлянето на права и задължения става с писмено известие до Потребителя.

Контакт
Дружеството публикува на сайта своите пълни данни за идентификация и детайли за контакт с Потребителя. С приемането на тези Общи условия Потребителят дава своето съгласие „БРАТЯ ДЖАМБАЗОВИ“ ЕООД да използва следните технически средства за контакт с него: office@breadandhealth.com и/или +359 878 268 272, вкл. – да получава известия от Дружеството по телефон и/или електронен път, вкл. – чрез кратки текстови съобщения (SMS), email комуникация или известие на сайта.

За всички неуредени с настоящите общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото гражданско законодателство на Република България. Всички спорове по изпълнението или тълкуването на тези общи условия и свързаните с тях договори за онлайн продажби на стоки чрез онлайн магазина ще бъдат решавани чрез споразумение, а при невъзможност да се стигне до такова и ако подсъдността не е определена императивно, ще бъдат отнасяни за решаване пред съответния родово компетентен съд в гр. София. Ако някое от условията или разпоредбите на тези общи условия бъде намерено за недействително или невалидно, по каквато и да е причина, това няма да повлияе на действителността на останалите разпоредби.

Заключителни разпоредби
Дружеството има право по всяко време да променя настоящите общи условия. Промяната влиза в сила от деня на публикуването й на сайта и има действие занапред, като не засяга поръчките, потвърдени от Дружеството преди този момент.